O meni

Dr. Armin Okić je istaknuti specijalista u području stomatologije sa posebnim akcentom na mašinsku endodonciju  dugogodišnjim iskustvom i strašću za pružanje izvrsne stomatološke njege. Pacijenti koji su se liječili kod dr. Okića hvale njegovu stručnost, ljubaznost i pažnju prema detaljima. Njegova posvećenost pružanju iznimne stomatološke skrbi rezultirala je brojnim prekrasnim osmijesima i zadovoljnim pacijentima.

Biografija i iskustva

Dr. Armin Okić diplomirao je stomatologiju na Stomatološom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, gdje je stekao izvanredno znanje i vještine potrebne za uspješnu karijeru. Nakon diplomiranja, nastavio je sa specijalizacijom dentalne patologije i endodoncije, usavršavajući se u najnovijim tehnikama i trendovima kako bi svojim pacijentima pružio vrhunsku njegu.

Dr. Okić ima bogato iskustvo u radu s pacijentima svih dobnih skupina. Radio je u nekoliko renomiranih stomatoloških ordinacija i nakon godina iskustva je postao stručnjak za mašinske endodoncije i mašinskog liječenja zuba o kojem vrši i edukacije.

Specijalista mašinske endodoncije

Dr. Armin Okić je renomirani stomatolog sa višegodišnjim iskustvom u oblasti endodoncije. Svestran i posvećen specijalista, dr. Okić je prepoznao značaj mašinske endodoncije u stomatološkoj praksi i odlučio da podjeli svoje znanje i vještine sa kolegama.

Ostvarite osmijeh koji ste oduvijek željeli.

Kontaktirajte dr. Okića ako tražite stručnu stomatološku njegu koju vodi iskusni i strastveni profesionalac.

U ordinaciji dr. Armin Okića vjerujemo da zdrav i lijep osmijeh zaista može transformirati živote. Posvećeni smo pružanju izuzetne dentalne njege koja se fokusira na liječenje i obnavljanje vaših zuba. Sa našim timom stručnih i saosjećajnih zubara, tehnologijom najnovije generacije i pristupom usmjerenim na pacijenta, nastojimo stvoriti udobno i dobrodošlo okruženje za svaku osobu koja kroči kroz naša vrata

Telefon