Naše usluge

Naš stomatolog fokusiran na liječenje i popravak zuba nudi širok spektar usluga za održavanje i obnovu zdravlja vašeg osmijeha. Pacijenti koji su se liječili kod dr. Okića hvale njegovu stručnost, ljubaznost i pažnju prema detaljima. Njegova posvećenost pružanju iznimne stomatološke skrbi rezultirala je brojnim prekrasnim osmijesima i zadovoljnim pacijentima.

Edukacija iz mašinske endodoncije

Mašinska endodoncija je tehnika koja se koristi u stomatologiji za lečenje zuba koji su oštećeni ili zaraženi do samog korena. Tradicionalno, endodontski tretman se sprovodi ručnim instrumentima kao što su konačnici i ključevi. Međutim, masinska endodoncija koristi posebne motorizovane instrumente za brže i preciznije uklanjanje obolelog tkiva.

Prednosti masinske endodoncije uključuju brže i efikasnije tretmane, manju mogućnost grešaka i veću udobnost za pacijenta. Rotirajući instrumenti mogu ukloniti više tkiva u kraćem vremenskom periodu i pružaju bolju preciznost u oblikovanju kanala korena. 

Dr. Armin Okić kao specijalista u području mašinske endodoncije vrši obuku o tome kako sigurno i efektivno primjeniti tehnike. Za više informacija o obukama i terminima obuka kontaktirajte dr, Okića putem maila ili telefona.

Primarne usluge

Liječenje karijesa

Naš stomatolog koristi najnovije tehnike i materijale kako bi učinkovito liječio karijes. Uklanjamo oštećeno tkivo, čistimo zubnu šupljinu i oblikujemo plombu koja će vam pružiti dugotrajnu zaštitu.

Endodontska terapija

Ako imate zub s dubokom karijesom ili infekcijom, naš stomatolog će vam pružiti endodontsku terapiju, poznatu i kao “liječenje korijena”. Ovaj postupak uklanja oštećeno tkivo iz korijenskih kanala i sprečava daljnje komplikacije.

Restauracija zuba

U slučaju oštećenih ili slomljenih zuba, naš stomatolog pruža razne mogućnosti za njihovu obnovu. To može uključivati izradu krunica, mostova ili dentalnih implantata, što će vam vratiti funkcionalnost i estetiku vašeg osmijeha.

Protetika

Ako vam nedostaju jedan ili više zuba, naš stomatolog nudi različite protetske opcije kako bi vam pomogao vratiti prirodan osmijeh. To može uključivati djelomične i potpune proteze ili proteze koje se postavljaju na implantate.

Estetsko oblikovanje zuba

Ako želite poboljšati izgled svojih zuba, naš stomatolog pruža estetske usluge kao što su izbjeljivanje zuba, ljuskice od porculana ili estetska kontura zuba. Ove metode pomažu u postizanju blistavog osmijeha i samopouzdanja.

Hitne intervencije

Ako imate neočekivane dentalne probleme poput zubobolje, slomljenog zuba ili izgubljene plombe, naš stomatolog pruža hitne intervencije kako bi vam pružio trenutno olakšanje i tretman.

U ordinaciji dr. Armin Okića vjerujemo da zdrav i lijep osmijeh zaista može transformirati živote. Posvećeni smo pružanju izuzetne dentalne njege koja se fokusira na liječenje i obnavljanje vaših zuba. Sa našim timom stručnih i saosjećajnih zubara, tehnologijom najnovije generacije i pristupom usmjerenim na pacijenta, nastojimo stvoriti udobno i dobrodošlo okruženje za svaku osobu koja kroči kroz naša vrata

Telefon